Een spoiler-vrije release van City of Heavenly Fire

 

tumblr_ll7k6j3gU71qfp25u

 

Na een initiatief van The Mortal Instruments Spain, willen wij van iedereen even de aandacht vragen voor de release van City of Heavenly Fire op 27 Mei.

Iedereen wil natuurlijk zo snel mogelijk City of Heavenly Fire in handen hebben (om het natuurlijk in één adem uit te lezen)! En we willen daarna natuurlijk allemaal met elkaar over het boek discussiëren en fangirlen.

Maar niet iedereen zal natuurlijk het boek tegelijkertijd in handen krijgen, door levertijden, school, werk, etc. Daarom hopen wij dat iedereen, net als bij de release van Clockwork Princess, zo min mogelijk spoilers op de sociale media deelt.

Spoilers zijn voor niemand leuk als ze voor het eerst een boek lezen. Denk daarom toch even aan je mede-Shadowhunters en plaats geen spoilers waar niets-vermoedende lezers ze makkelijk kunnen tegenkomen (Twitter, Tumblr, etc), of vermeldt even dat je een spoiler plaatst, of plaats de spoiler achter een “read more”-onderbreking zodat anderen ze kunnen ontwijken.

Wij zullen zelf de eerste maand niets inhoudelijks over het boek zeggen, zowel hier op de website, als op onze Twitter/Tumblr/Facebook pagina’s. En ook daarna zullen we voorzichtig zijn. Zo heeft iedereen de kans het boek rustig, in hun eigen tempo, te lezen.

Natuurlijk zullen we wèl zeggen dat het boek absoluut fantastisch is en dat ons hart gebroken is! Want dat mogen we toch wel een beetje verwachten van Cassie!

Bedankt!

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s