‘The Infernal Devices’ krijgt Nederlandse vertaling

TID

Jaaaaa, je leest het goed! De prequel serie ‘The Infernal Devices’ van Cassandra Clare over de Shadowhunters van de 19e eeuw zal dus ook vertaald worden naar het Nederlands!

Uitgeverij Moon maakte vandaag bekend dat de eerste twee delen van de trilogie, ‘Clockwork Angel’ en ‘Clockwork Prince’, zullen als alles goed gaat deze zomer al in het Nederlands te lezen zijn. Waarschijnlijk in respectievelijk Juni en Augustus. De verschijningsdatum van het laatste deel, ‘Clockwork Princess’, zal vermoedelijk later bekend worden.

TID_aankondiging

De uitgever zei ook dat de covers van de boeken waarschijnlijk identiek zullen blijven (net als bij ‘The Mortal Instruments’). Wat er met de titels van de serie en de boeken gaat gebeuren moeten we nog even afwachten.

Het is dus nog eventjes een paar maandjes wachten, maar dan kunnen alle Nederlandse Shadowhunters genieten van de spannende avonturen van Tessa, Will, Jem en de andere Shadowhunters. En niet te vergeten: Magnus! ;)

We gaan weer spannende tijden tegemoet, dus hou onze website en de Facebook pagina van Moon in de gaten voor meer info.

Bron

3 comments

  1. Super leuk!!! Ik ben nu nog bezig met de Kronieken van de Onderwereld Stad van Verloren Zielen. Maar ik heb ook mega veel zin om The Infernal Devices te lezen!

    Like

Reageren