Nederlandse titels van ‘The Infernal Devices’ en cover eerste boek bekend

Vandaag maakte uitgever Full Moon de Nederlandse titels bekend van ‘The Infernal Devices’, de prequel serie van ‘The Mortal Instruments’.

De Nederlandse serie naam zal ‘De Helse Creaties’ gaan heten en de drie boeken respectievelijk ‘De IJzeren Engel’, ‘De IJzeren Prins’ en ‘De IJzeren Prinses’.

Ook deelde de uitgever alvast de cover van het eerste boek, ‘De IJzeren Engel’.

11034429_633913030069782_6063384168264478907_o

Zoals eerder al door de uitgever verklapt, blijven de Nederlandse covers dus identiek aan de Engelse edities, zoals ook bij ‘The Mortal Instruments’ / ‘Kronieken van de Onderwereld’ het geval is.

‘De IJzeren Engel’ en ‘De IJzeren Prins’ zullen als alles goed gaat deze zomer al in het Nederlands te lezen zijn. Waarschijnlijk in respectievelijk Juni en Augustus.

We houden jullie op de hoogte!

Bron

4 comments

 1. Wauw, ik ben zo ontzettend blij met deze site! Super handig hoe je in het Nederlands op de hoogte wordt gehouden. Nu hoef ik tenminste niet meer eindeloos te googlen :D . Ik zit echt met smart te wachten op deze boeken: alvast iets voor op mijn verlanglijstje!
  x Femke

  Like

 2. Ah echt zo bedankt! Ben al maanden aan het zoeken naar nieuws of er een Nederlandse uitgave kwam. Maar YES! Deze site is trouwens zo handig!

  xoxo Nephilim me.

  Like

 3. Bedankt! :D
  Wij kunnen ook haast niet wachten tot de Nederlandse vertalingen verschijnen! Deze boeken verdienen het écht om gelezen te worden. :)

  Like

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s