Nieuws over de Shadowhunters TV serie

CCinLA

Nadat er al geruime tijd talloze geruchten en scripts rondgingen over de Shadowhunters: The Mortal Instruments TV serie, hebben we nu eindelijk wat nieuws uit betrouwbare bron! Van Cassandra Clare zelf dus.

De schrijfster is momenteel in Los Angeles en sprak daar met de schrijvers van de serie en de televisie zender die de TV serie zou moeten gaan uitzenden. Cassandra kon nog niet zeggen welke zender dit zou zijn, maar verschillende mensen opperden al dat dit ABC Family zou gaan worden.

Cassandra tweette dat er binnenkort bekend zou worden wanneer er gefilmd zou gaan worden, en wanneer de serie uitgezonden zou moeten worden. (bron)

Alle scripts die er momenteel op internet te vinden zijn, zijn niet de echte scripts en de geruchten die daarop gebaseerd waren zijn dus ook niet waar. (bron)

De TV serie is een nieuw begin, en zal dus gewoon beginnen met City of Bones / Stad van Beenderen. (bron)

Er zal wel een andere cast komen als voor de City of Bones film, maar de nieuwe cast is nog niet gekozen en er worden momenteel audities gehouden. Cassandra heeft er daarvan enkele bijgewoond. Ze heeft hier echter geen invloed op, hoewel ze wel reacties en commentaar kan geven. (bron)

Er is nog niet bekend in welke landen buiten de Verenigde Staten de serie zal worden uitgezonden, maar Cassandra zei dat ze zou proberen daarachter te komen.

Volgens Cassandra zal de romance tussen Alec en Magnus zeker een onderdeel van de serie zijn (dat was een vereiste), en ook de vriendschap tussen Clary en Simon zal volgens haar niet ontbreken. (bron 1, bron 2)

Een gerucht dat wel waar is, is dat de personages iets ouder (misschien twee jaar) zullen zijn dan in de boeken. Dit is iets dat in meerdere boekverfilmingen wordt gedaan. (bron)

Op de vraag wat Cassandra uit de boeken het liefste terug zou zien in de TV serie, antwoordde zij: Jace’s humor. (bron)

Producer Martin Moszkowicz deelde ook nog een foto van Cassandra in vergadering met de schrijvers en de televisie zender. (bron)

CBHZ8K2UYAATevQ

Kortom, we kunnen voorlopig weer even rustig ademhalen. Er is dus is weer voldoende om naar uit te kijken, en hopelijk heeft Cassie binnenkort nog meer nieuws!

En geloof dus niet alles wat je leest op internet. ;)

Advertenties