Over Dutch Nephilim

Welkom bij Dutch Nephilim!

We zijn een Nederlandse fansite voor de boekseries van Cassandra Clare, de verfilming van het eerste boek The Mortal Instruments: City of Bones en de verwachte tv serie Shadowhunters: The Mortal Instruments.

Cassandra Clare heeft de volgende boeken series geschreven.

The Mortal Instruments (Kronieken van de Onderwereld)

The Infernal Devices (De Helse Creaties)

The Bane Chronicles

Tales from the Shadowhunter Academy

De eerste serie is vertaald in het Nederlands (Kronieken van de Onderwereld), en de tweede serie (De Helse Creaties) zal in 2015/2016 in het Nederlands uitkomen.

Daarnaast zullen er in de toekomst ook de volgende Shadowhunter series verschijnen. Lady Midnight, het eerste boek van de serie The Dark Artifices, zal op 8 Maart 2016 in het Engels verschijnen.

The Dark Artifices

The Last Hours

Daarnaast werkt Cassandra ook aan een jeugdserie met co-auteur Holly Black, genaamd Magisterium.

Meer informatie over individuele boeken en verschijnings data zijn te vinden onder bibliografie, verschijnings data en chronologie.

Op onze website zullen we nieuws, illustraties en nog veel meer andere dingen plaatsen. Dus laat het ons weten als er iets is wat jullie graag willen zien!

Jullie kunnen ons ook volgen via Twitter, Tumblr, Facebook en Bloglovin’.

Contact met ons opnemen? Stuur een bericht op Twitter of Facebook. Of mail ons: dutchnephilim@outlook.com

2 comments

  1. Omg echt leuk!! :D ik ben heel erg benieuwd naar de serie (heb de boeken al gelezen :) Ik heb alleen een vraag.. hoe gaan jullie de serie kijken? hebben jullie Abc familie (freeform) ergens op je tv ? :) ik wil het namelijk ENORM GRAAG ZIEN :D

    Like

  2. Hoi! Dat weten we helaas nog niet. Er is nog niet bekend welke TV zenders en/of Netflix de serie buiten de Verenigde Staten gaan uitzenden. Wij denken zelf dat dit Netflix zal zijn, omdat verschillende andere series van ABC Family (zoals o.a. Pretty Little Liars) daar ook op te zien zijn. Maar dat is helaas nog niet bekend. We hopen dat er binnenkort meer bekend wordt. :)

    Like

Reageren